петък, 16 март 2012 г.

Хапче за сън......зайче за сън.

    Обичам да съм сигурна, сигурността ме прави спокойна и мила. От това съм доволна и аз, но най -вече околните. Питайте домашните ми любимци ( 2 броя дъщери и един мъж). Всеки намира начина - аз чета, мъжО готви, децата в момента са тийнове.  Мисля, че знам какво ги успокоява, но силно ме съмнява.









    Когато бяха малки, сладки и пухкави, когато всичко беше по бебешки лесно - успокоителното се явяваха купчина плюшковци. И като казвам купчина, представете си как се опитвам да си открия детето в леглото из море от ръце, крака, носове. Теди (малката), буквално се заравяше в тях и заспиваше доволно щастлива. Минусите на цялата работа са, че през ноща се чува хъркане на плюшени мечета, маймунки крещят " I love you", пропускам воя на тамагочито, защото то не спада към плюшковците.








   Вчера малката имаше рожден ден. По нейните думи стана мнооого голяма, на заветните 12 години. И ме изненада с желанието за подарък. Поиска си зайче, поиска да и направя зайче за гушкане. Стана ми адски мило и вложих много любов в направата му.  Мекичък, пухкав, с нощница, готов за гушкане, готов за сън. Надявам се да и донесе много спокойни и красиви сънища.














































   Индианците си имат капани за сънища, възрастните - хапчета. Мисля, че децата са най -умните, те си имат играчки. Опитвам се да запазя детското в мен и правя като тях. Вярно, че моят пухчо тежи 100 кг. , хърка и без да го натискаш по коремчето и понякога ме изнервя до степен да търся снайпер, но още върши работа и мисля да се възползвам. 












4 коментара:

  1. Честита ти рожденничка отново!
    Прекрасен подарък и прекрасна статия!

    ОтговорИзтриване
  2. Честит Рожден Ден на милото детенце и на най-добрата мама!!! Славе страхотна си бре! Майсторица!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Ох, много сладко зайче! И много хубава статия! Браво! :)

    ОтговорИзтриване
  4. Добре дошла! Благодаря за милите думи.

    ОтговорИзтриване