петък, 2 март 2012 г.

KO - KO - KOрнелия.

   Минаха Оскарите, но това не е причина тя да пропусне своят звезден миг: КОрнелия е една приятна млада дама, КОято се появи напук на снеговете и студа и в тон с приближаващия празник. МалКО наивна, много добричка и пълна с ведро настроение, цветната ми КОКОшчица реши да помогне на КОкичетата в предизвестяването на пролетта. И за да не е самотна в това начинание и направих  другарче......КОстадинка :).




       КОрнелия е с малко странен цвят за пернато от този род, но всички помним тинейджърските си безумни идеи. И тя, в пристъп на гениалност опита да промени КОренно външният си вид, но нещата се оплетоха и сега до живот ще си носи тези искрящи цветове. КОето пък от друга страна погледнато значи, че ще запази в себе си вечно младият и търсещ дух на авантюриста. Не знам дали пак поради тази причина, но яйчицата, КОито снася са също толкова шарено - побъркани, като майка си! А най-хубавото е, че тук не играе роля вечният въпрос, КОе е първото - КОКОшката или яйцето. Отговорът е прост.....иглата!





    За КОстадинка какво да кажа, тя е една отнесена и тотално непоправима романтичка. Още чака петела на бял КОн и вярва в доброто. Винаги готова да помогне, не обича да се замисля за последствията и се буха с главата напред, стига идеята да и се стори достатъчно добра. Този и порив за помощ е пак на този принцип. Няма идея какво е пролет, (тя е млада КОКОшка, това лято беше обикновено яйце и още не е преживяла възраждането на природата)  но щом става въпрос за услуга, първа е.





   
 С тази страница официално откривам месеца на пролетта. Ще помагам на двете ми КОКОшчици да отворим вратите на зеленото и да се приготвим за любимият ми Великден. И аз наивна романтичка :) Това е, признах си!

2 коментара:

  1. И Корнелия и Костадинка са прекрасни! Ти ще кажеш кой е правилния цвят за пернато! А и май са фръцли, а? А? :):):)
    И не забравяй - обещала си ми стъпка по стъпка на яйцата.

    ОтговорИзтриване
  2. Страшни фръцла е КОрнелия :0) КОстадинка милата, е над тези неща.Утре ще си удържа на обещанието. ОБЕЩАВАМ!

    ОтговорИзтриване