сряда, 15 февруари 2012 г.

Рокли за тетрадки

Здравейте! Да се запознаем, аз съм Светослава и ми се ще да споделя с вас моите малки хрумки. Надявам се ще ми простите грешките, но това са моите начални стъпки в блогърстването (мисля, че измислих нова дума).                                                        






 


Когато дъщерите ми започнаха училище, реших, че трябва да направя нещо весело и интересно за да им е забавно да отварят учебниците. В началото рисувахме върху картон, минахме през Пух и компания, Уинкс и компания, Дисни принцесите - за майките на госпожици е от ясно по-ясно за какво иде реч: Пораснаха и трябваше да измисля нещо по- интересно, така се родиха роклите за тетрадки.






   
В работата си имам възможност да намирам интересни десени и различни материи и при все, че ме обвиняват и слагат в категория Плюшкин, не обичам да изхвърлям и най-малкото парченце плат.









Това ми "качество" свърши перфектната работа и малките парцалчета се превърнаха в тези одежди за учебници и тетрадки. Имаме си закачка с госпожиците.......освен, че са интересни стават и за удобно придремване в час.


Като идейки за подарък са  подходящи, защото са уникати. Всичко зависи от настроението ми в момента, дребните късчета плат които са ми под ръка и да не забравя най-важното, в коя посока гледа музата ми, защото наистина е много непостоянна.  









И докато я чакам въпросната муза пак да ме сполети, реших да споделя това с вас. Надявам се, че съм ви усмихнала и разнообразила.                                                








С нетърпение чакам вашите отзиви и много ми се ще с ваша помощ да направя един уютен, малък свят в който всички да се чувстваме комфортно!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=287600517918388&set=a.287598561251917.77935.140071336004641&type=3&theater

6 коментара:

  1. Страхотни идейки, изпълени майсторски :)

    ОтговорИзтриване
  2. Очаквам с нетърпение следващите ти неща

    ОтговорИзтриване
  3. Уникални са! Страхотно въображение и усет за стил!

    ОтговорИзтриване
  4. Сега очаквам поне една тетрадка за рецепти с розава рокла! :):):)

    ОтговорИзтриване
  5. Благодаря ви!За това,че ви има и за това,че сте с мен!

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасни са, аз също съм ученичка, винаги са ми харесвали разни такива шантави неща за тетрадките, има сякакви модели, но пък тази идея е много интересна. името особено е измислено много интересно :) продължавайте, получава ви се, надявам се да качите и видео с урок как да правим тези 'рокли' :)) !

    ОтговорИзтриване